diumenge, 11 de març del 2012

SOPAR BLOCAIRE!


Companys i companyes blocaires,
avui faig una entrada diferent, però l'ocasió s'ho val, uns quants companys dels blocs que seguiu habitualment, capitanejats pel Veí de Dalt, han decidit muntar-ne una de grossa: el dia 14 d'abril, a Barcelona, es farà un SUPER SOPAR VEÏNAL per a tots els amics blocaires que hi vulgueu ser, crec que és una iniciativa fantàstica, ja que tindrem l'oportunitat de conèixer-nos tots una mica i fer-la petar en un ambient de festa. A mi, personalment, em fa una il·lusió immensa assistir-hi, ja que de vegades el bloc és massa impersonal, tot i intuir-se darrere persones fantàstiques. M'encanta la idea de desvirtualitzar per un dia les trobades als blocs respectius i poder encaixar mans i donar petons a tots aquells de vosaltres als quals segueixo habitualment per la xarxa.
ANIMEU-VOS pot ser genial una trobada així.

SI US HA PICAT EL CUQUET, US VE DE GUST PASSAR UNA VETLLADA AMB BONA MÚSICA, BONA COMPANYIA I BON MENJAR, NOMÉS CAL QUE FEU UN CORREU A: soparveinal@gmail.com, i tindreu molta més informació.

M'agradaria moltíssim conèixer-vos i xerrar una bona estona amb vosaltres. Us apunteu?

5 comentaris:

Olga Xirinacs ha dit...

I tant, si em recordo de la portada amb referència a Pessoa, i de la bona literatura que conté el llibre. Havia fet alguns dibuixos per Òmicron. El que passa és que ara l'Israel Clarà ha desaparegut temporalment espero, perquè no en sé res.
Pel que fa al sopar, per a nosaltres representa un gran esforç quedar-nos de nit a Barcelona, som grans i a Vicenç no li agrada ja gaire el cotxe.
Això és per gent més jove o de més a prop. Us ho passareu molt bé.

Olga Xirinacs ha dit...

Estimada Carina, i tant, si em recordo d'aquella portada que feia referència a Pessoa. I de la bona literatura que conté el llibre. No sé què ha passat amb l'Israel Clarà que ha desaparegut, espero que temporalment. Jo li dibuixava algunes portades.
Pel que fa al sopar, a nosaltres, ja grans, ens suposa un esforç anar a Barcelona i passar-hi la nit. Ja m'agradaria, ja, però és cosa de gent més jove o qui visqui a prop. Us ho passareu molt bé.

Anònim ha dit...

Aaaah, vale

14 d'abril, bona data

si el bloc és impersonal, com saps que darrere hi ha persones fantàstiques?
de fet, com saps si hi ha persones?

M. Roser ha dit...

Hola Carina si que és una bona idea, però com que encara falten molts dies i depen de l'hora, del lloc...
Pot ser un niu de sorpreses!
Bona nit.

El veí de dalt ha dit...

Carina,
merci per la difusió! (Em permets respondre personalment?)

Olga,
gran? Què és gran? L'esperit és el que compte!

Gregori,
hi ha persones, t'ho asseguro. De carn i ossos. I fantàstiques se li suposa. Almenys, tant com ho és la Carina.

M. Roser,
el que és segur és que no és un niu d'abelles!