dilluns, 27 de maig del 2013

ADÉU, JUANJO!

Avui ens hem despertat amb la terrible notícia de la mort del Juanjo Garra. Durant quatre dies hem mantingut vives les esperances i vam creure fermament en el seu rescat. Ahir semblava que tot arribaria a bon port i que el Juanjo aviat podria tornar a casa. Aquest matí, però, una gerra d'aigua freda ha tenyit de dol la ciutat de Lleida, el Juanjo havia mort. La muntanya, que tants èxits i satisfaccions li havia donat li ha pres la vida, ha mort a la muntanya i a la muntanya perdurarà eternament. Descansa en pau.
  JUANJO GARRA from Xavier Arnalot Filella on Vimeo.

6 comentaris:

Elfreelang ha dit...

que descansi en pau...malauradament els serveis de rescat no hi han arribat a temps....

carina ha dit...

No, no hi han arribat... és una llàstima perquè hi ha anat de tan poc...

M. Roser ha dit...

La muntanya ens ofereix moltes possibilitats de gaudir-ne, però de vegades es cobra algun peatge...Que descansi en pau el Juanjo! La muntanya que ell tan estimava, ara el vetllarà.

Anònim ha dit...

Si ens hem de consolar d'alguna manera sempre podem dir que sort que hagi sigut així fent una cosa que li agradaba que no pas en un accident de transit per exemple.

Josep ha dit...

Aquest equinocci de tardor farà un any que també ens va deixar un apassionat de la muntanya, i de la cultura catalana: en Martí Gasull.

Va morir jove, i va morir on, segurament, desitgen morir els enamorats de la muntanya: fent el cim.

El meu respecte i la meua admiració pels que tenen aquesta passió.

Carme Rosanas ha dit...

carina,

No sé si has vist pels blogs, que estem muntant una cadena de blogs, paral·lela a la cadena humana per l'11 de setembre.

Mirem d'organitzar-ho des d'aquest blog: cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com.

Es tracta de fer un post al blog de cadascú i dins del post posar-hi un enllaç que et dugui al blog següent. El blog següent és el que s'apunta rere teu i es pot buscar a la llista d'ordre que tenim al blog.

Si en tens ganes ens ho dius en un comentari al blog.

Si posessis un logo aquí, ja seria genial.

Gràcies i disculpa el rotllo...

Una abraçada.