dilluns, 14 de novembre del 2011

DAVID FOSTER WALLACE PÒSTUM



Avui faig un post raret. Estic contenta, aquest dijous arriba a les llibreries El rey pálido, novel·la pòstuma i inacabada de David Foster Wallace. La publicarà Mondadori en la seva versió castellana, l'anglesa ja és al mercat fa dies, en català, de moment i com sempre, res. M'ha fet molta il·lusió saber-ho i tenint en compte la devoció que sento per aquest escriptor he cregut que es mereixia un post.
Si voleu una mica més d'informació i si us animeu a provar-lo us deixo un enllaç que li ha dedicat avui el diari El Pais (cliqueu aquí)).

9 comentaris:

Sergi ha dit...

Així que estàs d'enhorabona! La llàstima és que, si és pòstum, vol dir que no en podràs seguir gaudint, hauràs de mirar al passat, i sospito que no et deu quedar res per llegir d'ell.

fanal blau ha dit...

Al final m'hi hauré d'animar!!!
Amb aquest entusiasme...

Un petó, bonica!

magazine.cat ha dit...

Vaig a saber una mica més ja que no el coneixia.

Bon dia:)

Jordi Dorca ha dit...

No és pas tan raret, aquest post. Me'l poso a la nevera. Per recordar-me'n. Gràcies, Carina. Bona pluja de novembre.

M. Roser ha dit...

Carina jo no n'he llegit cap d'aquest autor...si és el que em penso, són uns llibres amb tantes pàgines, que si no estic segura que m'ha d'agradar
ja no els començo. Avui he acabat de llegir la Casa cantonera de la Silvia Alcàntara...d'aquesta autora em va agradar més Olor de colonia.
Petons,
M. Roser

GLÒRIA ha dit...

Jo a DFW sempre el tinc en compte pel seu enorme talent però això no em fa incondicional del seus allibres, alguns terriblement hermètics.
He descobert que l'accés directe que tinc pel teu blog s'havia "congelat" en els ulls felins de Chabon. Afortunadament m'he posat al dia. T'he deixat un comentari a Luna i m'agrda el teu discret homenatge a Montserrat Roig.
Un petó!

Quadern de mots ha dit...

Hola, des de l'altre post que vas fer d'en Wallace ja tinc llibres localitzats.
Ara només em falta temps per llegir . Tinc la tauleta plena de llibres, la llibreta plena de recomanacions, post per fer... no tinc temps. Però crec que l'important és que me n'has fet venir ganes. Tot arribarà :D, espero i desitjo.

Anònim ha dit...

No he llegit res de Foster Wallace, però me n'has fet venir ganes. Ja t'ho diré :D

Pilar ha dit...

M'agraden les rareses. No puc ressistir-me a tafanejar-les.